Photo by Brooke Cagle on Unsplash


WIMPLE, L'ALTERNATIVA A WORDPRESS

WIMPLE és un gestor de continguts intuïtiu, fàcil d'usar i amb el qual obtindràs un web tan professional com aquest que estàs navegant. Per a molts usuaris Wordpress resulta complicat i requereix d'un temps i coneixements del que no tots disposen. Amb WIMPLE crearàs webs atractius, adaptables als dispositius mòbils, multi-idioma, amb codi optimitzat per al posicionament als cercadors, etc.

QUÈ PODEM FER AMB EL WIMPLE?


DRAG & DROP

Inserir imatges, textos, botons, galeries de fotos i molt més tan sols arrossegant i deixant anar. WIMPLE t'ho posa realment fàcil.


RESPONSIVE DESIGN

Avui dia és obligatori tenir un web "Responsive". WIMPLE no podia ser menys. Totes les plantilles s'adapten als dispositius mòbils sense que hagis de preocupar-te'n.


MULTI IDIOMA

Amb el WIMPLE la gestió dels diferents idiomes és senzilla i ràpida. Podràs duplicar pàgines individuals o tot el lloc sencer d'un idioma a un altre amb un sol clic.


OPTIMITZAT PER AL SEO

SEO, SEO, SEO... sembla que tot depengui del SEO. Doncs en això WIMPLE també t'ajuda: optimitza el codi per millorar el teu posicionament als cercadors.

TREU-LI EL MÀXIM PARTIT AL WIMPLE

És difícil descriure tota la funcionalitat i potencial del WIMPLE en unes línies de text. Per això estic preparant una sèrie de vídeos amb els que descobriràs per què WIMPLE és la teva millor opció. PRÒXIMAMENT.

DEMOSTRACIÓ ASSISTIDA GRATUÏTA I SENSE COMPROMÍS

Si t'ha agradat el què t'explico, sol·licita una demo assistida i personalitzada amb  la qual podré ensenyar-te tota la funcionalitat del WIMPLE i podràs preguntar tots els dubtes que et sorgeixin. És SIMPLICISSIMUS!


SENSE COMPLICACIONS

Amb el WIMPLE no necessitessis cap procés complicat d'instal·lació ni manteniment. Només has de contractar-lo i començar a usar-ho. El WIMPLE està instal·lat en servidors amb sistemes de redundància i seguretat actualitzats contínuament, monitoritzats les 24h del dia, amb còpies de seguretat diàries i nombroses prestacions que garanteixen la qualitat del servei.


PREGUNTA'M

Si necessites aclarir qualsevol detall, entra a l'apartat de Contacta i sol·licita la informació que necessitis.